Овој коњ изгледа сосема обично, но кога ќе се сврти остава без здив (Видео)

Овој коњ изгледа сосема обично, но кога ќе се сврти остава без здив (Видео)

Фредерик Велики е можеби најубавиот коњ на светот, според голем број корисници на социјалните мрежи.

На Фејсбук има голем број пријатели, а причина за тоа се неговата преубава грива и изразените мускули.

Токму поради тоа, Фредерик секој ден со своите фотографии собира илијадници лајкови.

Погледнете како изгледа овој прекрасен коњ…