Овој тинејџер има 290 килограми и никој не се дружи со него, но кога ќе почне да пее нешто неверојатно се случува!

Овој тинејџер има 290 килограми и никој не се дружи со него, но кога ќе почне да пее нешто неверојатно се случува!

Џастин е тинејџер кој поради својата тежина имал многу бурно детство. Никој не сакал да се дружи со него, а тој со својот настап на ТВ докажал дека за книгата никогаш не треба да судите по кориците.

Тој одлучил да го промени својот живот, бидејќи моментално тежи неверојатни 290 килограми.

Погледнете и споделете со пријателите…