Овој Украинец е најјакиот човек на светот: На својот грб носи жив коњ, но тоа е само почеток… (Видео)

Вообичаено е мажите да ја покажуваат својата сила со тежината која можат да ја подигнат, но тоа не е случај за еден човек кој благодарение на низа вештини е меѓу најсилните на светот.

Украинецот ја покажал својата сила и издржливост низ серија неверојатни и необични потфати во оваа импресивна видео компилација.

Димитриј Калаџи подигнал коњ, дозволил да биде прегазен од возило и уште многу импресивни работи кои го прават горд сопственик на 63 Гинисови рекорди.