Паднала среде трка – она што се следело ги шокирало сите гледачи

Паднала среде трка… Она што се следело ги шокирало сите гледачи!

Ова видео е од 2008 година и еден од најдобрите примери за силата на човечкиот дух.

Во текот на трката се случило нешто неверојатно, кога на последниот круг Хедер Дорниден се сопнала и паднала на земја.

Она што потоа се случило ги фасцинирало присутните…