ПАЛАЧИНКИ ОД ШИШЕ: Брза подготовка, без валкани садови! (ВИДЕО)

Веројатно нема човек кој не сака да јаде палачинки. Меѓутоа, тие бараат доста време да се испечат, а по подготовката на смесата секогаш остануваат валканите садови.

Меѓутоа, откако ќе го погледнете овој начин на подготовка, сигурно ќе се воодушевите и ќе ги подготвувате исклучиво вака – во шише!

Погледнете како да ги направите: