Патници на лет над Грција од авион снимиле мистеризен летечки објект! Што е ова? (Видео)

Патници на лет над Грција од авион снимиле мистеризен летечки објект! Што е ова? (Видео)

На интернет постојат безброј видеа кои прикажуваат „неидентификувани летечки објекти“. Меѓутоа, повеќето од тие видеа не се во целост чисти и се работи за „магловити исечоци“.

Најновото видео кое е снимено над Грција е јасно. Патниците на авионот кој летал над Егејско море, снимиле бизарна снимка од мистериозен летечки објект кој летал покрај авионот. За што навистина се работи, не сме сигурни, но прилично е јасно дека нешто чудно се случува.

Погледнете го видеото и уверете се сами…