Пловел по морето и ловел риба, ДОБРО ПОДГОТВЕТЕ СЕ за она што следи…

Ајкулите се познати по тоа што владеат во подводното животинско царство. Тие немаат свој природен крвник, освен човекот, но во водата се „шефови“ меѓу животните.

Она што ќе го видите во продолжение е една навистина спектакуларна сцена. Имено, група рибари пловеле по мирните морски води, а потоа ги изненадила „летечка ајкула“.

Да, добро прочитавте! Доколку не ни верувате, погледнете го ова неверојатно видео…