По само три секунди, членовите на жирито и дале зелено светло! Ваков глас не сте слушнале досега (Видео)

По само три секунди, членовите на жирито и дале зелено светло! Ваков глас не сте слушнале никогаш (Видео)

Овој момент во „The Voice“ во Холандија сигурно долго нема да биде заборавен. Кога Џени Лена излегла на сцена, се чинело како светот да застанал на неколку минути.

Веќе по неколку секунди од песната, сите членови на жирито го притиснале зелениот тастер, без двоумење.

Погледнете ја изведбата и споделете со пријателите: