Погледнете како „BMW“ и тројца момци влечат шлепер, и тоа по снег (Видео)

Погледнете како „BMW“ и тројца момци влечат шлепер, и тоа по снег (Видео)

Во БиХ забележана е несекојдневна ситуација, во која автомобил марка „BMW“ влечи огромен шлепер.

И тоа не би било необично, ако автомобилот не го влечел шлеперот по снег.

Меѓу коментаторите бројни се оние кои пишуваат дека автомобилот не би можел сам да го помрдне шлеперот ако не помогнеле тројцата момци…