Погледнете како изгледа тренинг на руските специјални единици. Вакви сцени не се гледаат ниту на филм!

Погледнете како изгледа тренинг на руските специјални единици. Вакви сцени не се гледаат ниту на филм!

Елитните специјални единици се најдобриот дел од војската. „Специјалците“ претставуваат врв на безбедносните сили на секоја земја.

Додека Американците ги имаат веројатно најпознатите специјални единици, популарните „Фоки“, Британците ги имаат „SAS“, Французите „GIGN“, а Русите „Спетсназ“ чиј членови проаѓаат веројатно најбрутални тренинзи на светот.

Во наредното видео погледнете како изгледаат нивните тренинзи…