Полицаец забележал фигура која се движи кон него на пат, а потоа му се заледила крвта кога сфатил за што се работи (Видео)

Полицаец патролирал на пат во Орегон една ноќ кога се случило нешто незамисливо. Полицајците, инаку, во тоа доба бараат возачи под дејство на алкохол, крадци или пак некој кој вози со голема брзина. Она што овој полицаец сигурно не го очекувал е да види пешак како оди среде улица.

Полицискиот автомобил полека запрел кога полицаецот Џереми забележал нешто необично. Пред него се наоѓло дете кое трчало кон колата.

Веднаш излегол од автомобилот и го земал детето од улица. После само неколку секунди, покрај нив поминал огромен камион.

Џереми набрзо ја дознал вистината. Пред да го пронајде детето на улица, го барале и неговите родители.

Момчето избегало од локален собир. За среќа, детето било спасено од можна смрт и е вратено на родителите.

Погледнете го видеото…