Полицајци го запреле поради пребрзо возење. Кога виделе кој седи внатре, им се пресекле нозете

Што и да мислиме за нив, мораме да признаеме дека работата на сообраќајните полицајци ни малку не е лесна.

Овие момци за време на својата кариера се соочуваат со многу опасни ситуации и гледаат разни неверојатни работи.

Следната несекојдневна сцена се случила во американската сојузна држава Џорџија, кога еден сообраќаен полицаец запрел возач на Форд Мустанг, кој брзал преку 130 км/ч.

Меѓутоа, кога полицаецот пришол до запреното возило и погледнал внатре, имал што да види…