Полицијата упаднала во куќа на нарко бос – кога го виделе ова внатре, им се пресекле нозете! (Фото)

Полицијата упаднала во куќа на нарко бос – кога го виделе ова внатре, им се пресекле нозете! (Фото)

Полицијата заземала куќа на мексикански нарко бос – најдени биле 22 милијарди долари во кеш, егзотични животни, разно оружје…

Се проценува дека вакви куќи во Мексико има околу 27, и дека тие луѓе се толку богати што Арапските шеици за нив изгледаат како да живеат од социјална помош.

Во продолжение погледнете ги фотографиите од заплената…