Полначот од телефонот го забил во главица кромид, а тогаш ова се појавило на екранот! (Видео)

Полначот од телефонот го забил во главица кромид, а тогаш ова се појавило на екранот! (Видео)

Мислите дека вакво нешто не е можно – да наполните батерија на мобилен телефон со помош на кромид? Во право сте, невозможно е!

Сепак погледнете како некои „Јутјубери“ си поигруваат со интернет корисниците…

Полначот од телефонот го забил во главица кромид, а тогаш ова се појавило на екранот! (Видео)