Половина планета плаче поради ова видео снимено во Русија… Ни вас нема да ве остави рамнодушни

Некогаш, некои работи не оставаат без текст. Некои снимки или фотографии не можат да не остават рамнодушни, зар не?

Оваа снимка многумина остави без текст. Исто така, се смета за доста емотивна.

Видеото е снимено во Русија, каде камери на патиштата ги забележале овие сцени.

Во видеото е прикажана компилација од моменти кои допираат до срцата на луѓето ширум светот.

Ова е еден од показателите дека сепак она што е добро во нас не умрело. Погледнете и споделете со пријателите…