Помислил дека може да се зафркава со руски полицаец, но гадно се излажал (Видео)

Помислил дека може да се зафркава со руски полицаец, но гадно се излажал (Видео)

Полицајците некогаш можеби не се толку физички силни, но сите имаат некои скриени методи, кои понекогаш се многу ефикасни, но и непријатни за оној со кого ќе се замерат.

Таква ситуација се случила во Русија кога едно момче сакало да се пресмета со полицаец, но на крај гадно се излажало.

Во видеото во прилог погледнете како реагирал полицаецот на провокацијата од момчето…