Поради оваа водителка сите ја гледаат емисијата за фудбал (Видео)

Поради оваа водителка сите ја гледаат емисијата за фудбал (Видео)

Кога таа ќе ги прекрсти нозете никој не мисли на фудбал!

Ако ве интересира, името на оваа убава девојка е Алис Бертели и работи во една италијанска телевизија.

Погледнете зошто емисиите во кои таа е домаќин се исклучително гледани…

Поради оваа водителка сите ја гледаат емисијата за фудбал (Видео)