После ОВА ВИДЕО, веќе никогаш нема да ги гледате рибите со исти очи!

Кога ќе видите риба која гради совршен мозаик во песок на дното на морето, ќе останете без текст!

Како е можно ова да го прави на начин како претходно да направила скица.

Оваа риба е многу паметна и веќе никогаш нема овој вид да го гледате со исти очи!