После тешка сообраќајка, камерата го снимила моментот кога душата го напушта телото? (Видео)

После тешка сообраќајка, камерата го снимила моментот кога душата го напушта телото? (Видео)

Многу луѓе низ светот веруваат дека луѓето имаат душа и дека таа по смртта го напушта телото.

Она што ќе го видите во продолжение е можеби уште еден доказ за тоа…

После тешка сообраќајка, камерата го снимила моментот кога душата го напушта телото? (Видео)