Поставил камера покрај река – снимил нешто што никогаш нема да го заборави

Овој фотограф од мали нозе имал само една задача, да снима животни и нивното однесување во различни ситуации.

Така и овој пат сакал да сними незаборавни моменти, па одлучил да постави камера покрај река.

Она што камерата го снимила, никогаш нема да го заборави.

Погледнете го видеото…