Поставил камера пред да замине во кревет. Она што го снимила ќе ви ја заледи крвта

Од самиот почеток, постоењето на натприродно ги збунувало луѓето повеќе од сè.

Иако многумина тврдат дека не постои место за такви уверувања во нашето модерно општество, се уште се случуваат работи кои не можеме да ги објасниме.

Овој човек поставил камера во својата спална соба како би докажал дека необични нешта речиси секојдневно се случуваат во неговиот дом.

Погледнете го видеото…