Поставил надзорна камера пред влезната врата. Она што го снимила во 2 часот наутро ќе ви ја заледи крвта (Видео)

Баш кога ќе помислите дека сте виделе секакви видео снимки, се појавува нешто вакво…

Имено, во последно време ширум САД се појавуваат лица облечени како кловнови, кои ги тероризираат луѓето.

Веројатно многумина ќе помислат дека се сигурни во топлината на својот дом, но по ова видео, не сме баш сигурни во тоа…

Погледнете што снимила надзорна камера пред куќата на еден човек: