Поставил скриена камера за да ги фати криволовци, но она што го снимила камерата ќе ви ја заледи крвта

Веќе со години, камерите го променија начинот на кој го гледаме светот. Ни овозможија да снимиме многу убави моменти, но некогаш тие снимаат и работи кои тешко се објаснуваат. Токму таквите снимки се и најинтересни.

Следното видео е направено од неколку видео исечоци кои се снимени со скриени камери ширум светот. Обично, вакви видови ноќни камери користат ловци и сопственици на имоти, но се сомневаме дека очекувале дека ќе снимат вакви хорор сцени.

Погледнете го видеото и уверете се сами: