Поставиле камера пред пештера, а она што го снимиле ќе ве остави без текст

Поставиле камера пред пештера, а она што го снимиле ќе ве остави без текст

Научници одлучиле да постават камера пред пештера во надеж дека ќе снимат исклучително ретко животно кое живее тука.

Нема да верувате што забележала камерата…

Погледнете го видеото и уверете се сами!