Поставиле тракторска бушалица над голем трупец… Ова ќе го гледате во еден здив (Видео)

Поставиле тракторска бушалица над голем трупец… Ова ќе го гледате во еден здив (Видео)

Кога се обидувате да отстраните старо стебло, односно трупец, на сите ви е јасно дека со копање можете да создадете дополнителни проблеми, и да си отворите многу повеќе работа.

Она што ќе го видите во продолжение е сјаен начин како да се решите од трупците во дворот.

„John Deere 8100“ е неверојатна бушалица за бушење земја, но како што ќе видите, таа исто така може да послужи и за отстранување трупци, бидејќи низ нив поминува како низ путер.

Погледнете го видеото…