Посвоиле куче, а не го ни виделе. Кога се отворила вратата од камионот, се случило нешто прекрасно

Трејси Вајат во 2011 година ја основала својата организација за помош на животни. Сè започнало така што Трејси и нејзиниот сопруг Скот спасувале кучиња од улиците на Тексас од сигурна смрт, доведувајќи ги во својата куќа како би им пружале засолниште.

Од тогаш, околу 3.700 кучиња се спасени, а бројот постојано расте.

Секој месец, камионот на организацијата „Tracy’s Dogs“, тргнува на пат како би ги обединил кучињата со своите нови сопственици.

Кога камионот ќе пристигне на одредена локација, следи првата средба помеѓу кучињата и новите сопственици.

Снимиле една колективна сцена на запознавање, како би им го покажале на луѓето ширум светот овој прекрасен момент…