Посвоиле питбул, но постојано бил тажен. Кога се појавиле овие мачиња, сè се променило

Посвоиле питбул, но постојано бил тажен. Кога се појавиле овие мачиња, сè се променило

Запознајте го Ози. Неговиот живот не бил ни малку лесен, сè додека неговото семејство не се проширило.

Кучето било посвоено пред три години, но често било тажно. Причината е мачорот Норм, кој никако не можел да го прифати Ози, колку и да се труди.

Сè се променило кога семејството посвоило мачка по име Вини. Вини и Ози истиот момент станале најдобри пријатели. Два месеци подоцна, Вини станала мајка. Од тој момент, Ози кон мачињата се однесува како вистински татко.

Ози се грижи за нив како да се негови деца и секогаш е тука за нив. Вини е пресреќна и благодарна, па постојано го мази Ози во знак на благодарност.

Преубаво, зар не? Споделете ја приказната со пријалтеите, разубавете им го денот.