Повикале помош бидејќи слушнале звуци од под креветот, па откриле непоканет гостин (Видео)

Повикале помош бидејќи слушнале звуци од под креветот, па откриле непоканет гостин (Видео)

За Симон од организацијата за заштита на животни „Wildlife Aid“ не се чудни ноќните повици од луѓе кои имаат проблеми со животни кои лутаат околу нивните домови.

Овој пат, добил повик за животно кое засолниште нашло во една семејна куќа под кревет.

Иако било доцна, Симон се одзвал на повикот и на свое големо изненадување открил дека се работи за еден сосема неочекуван гостин…