Повторно шокира: Еве како денес изгледа јунакот од филмот „Сам дома“ (Фото)

Веројатно многу пати сте го гледале филмот „Сам дома“, а на малото плаво момче едноставно не можете да му одолеете!

Токму таа улога го прослави сега 37-годишниот Меколи Калкин.

Но таа „ѕвездена“ ера, за жал, не траела долго за Калкин. Откако со години се влечел по судови поради спор со својот татко, кој на почетокот на кариерата му бил менаџер, Калкин се разочарал од родителите и се оддал на пороците.

Актерот почнал да се дрогира и непрекинато пиел поради што светските медиуми го нарекле пропадната детска ѕвезда.

Но, најновите фотографии, снимени во Париз, докажуваат дека Меколи денес е и повеќе од добро. На фотографиите изгледа средено и среќно е заљубен во 29-годишната Бренда Сонг, некогашна Дизни ѕвезда, денес успешна актерка.

I’m a Pizza 🍕 Slut for you… I can’t get enough of this from a Macaulay @officialmculkin #macaulayculkin

A post shared by Anne Marie Carson (@carson_annemarie) on