Прашале 100.000 мажи како изгледа совршената жена – ОВА се нивните одговори

Сајтот за запознавање Whats Your Price реши да ја открие оваа круцијална информација!

На основа на одговорите на 100.000 мажи успеавме да дојдеме до слика од идеална жена, а таа изгледа вака:

1. Има плава коса
2. Сини очи
3. Витко тело
4. Не пуши
5. Сака да пие во друштво
6. Има диплома

Меѓутоа, она што донекаде е чудно е што во прашање се работи кои немаат никаква врска со личноста, така што оваа слика на идеална жена во суштина е – недовршена.