Пресекла кромид на четири дела и додала оцет: Кога ќе видите зошто, веднаш ќе го направите истото (Видео)

Пресекла кромид на четири дела и додала оцет: Кога ќе видите зошто, веднаш ќе го направите истото!

Поради своите антивоспалителни својства, како и поради антиоксидансите, кромидот се вбројува во најздравите зеленчуци.

Во продолжение погледнете неверојатен начин на подготовка на кромид.

Потребни ви се кромид, маслиново масло и оцет, а по желба и сол и бибер.

Погледнете го начинот на подготовка: