Прилепчанец стана рекордер: Во кладилницата Моцарт освои половина милион евра

Прилепчанец стана рекордер: Во кладилницата Моцарт освои половина милион евра

Вчеравечер го добивме балканскиот рекордер во обложувањето. Во Прилеп наш играч на 7 ливчиња освои вкупна добивка од преку 500.000 евра, соопшти обложувалницата Моцарт на Фејсбук

Ова се фамозните 7 тикети со кои беше остварена најголемата добивка во историјата на обложувањето на Балканот, и најголемата добивка во однос на влогот во Европа.

Седум тикети кои му донесоа на среќниот Прилепчанец 565.000 ЕВРА!