Природен рецепт за болки во ‘рбетот, веќе никогаш нема да ги имате

Направете природен рецепт за болки во ‘рбетот – едноставно се прави, а според оние кои го пробале, има вистинска моќ.

Според тврдењата, со овој рецепт веќе никогаш нема да имате болки.

Состојки: 1 сува смоква; 1 сува кајсија; 5 суви сливи

Овие намирници се богати со супстанци за регенерација на ткивата, а во видеото погледнете како делуваат: