Пришол до овој тип и го прашал дали може да ја купи неговата девојка за една ноќ (Видео)

JoeySalads е познат „Јутјубер“, кој спроведува разни социјални експерименти.

Во овој експеримент, зел 11.000 американски долари во раце, и пришол до овој пар.

Бил отворен, и го прашал овој тип дали може да ја купи неговата девојка за една ноќ. Погледнете како реагирала девојката: