ПРОГНОЗА ЗА ЦЕЛ МЕСЕЦ: Еве што не очекува до крајот на ноември

ПРОГНОЗА ЗА ЦЕЛ МЕСЕЦ: Еве што не очекува до крајот на ноември

На прогнозата во прилог погледнете какво ќе биде времето до крајот на месецов…