Прво го одбила, а кога дознала за неговиот авион веднаш се променила – еве како реагирала оваа девојка!

Јутјуберот Коби Персин направил местенка во која покажал како се однесуваат некои девојки кога ќе дознаат дека си богат и имаш сопствен авион.

И пришол на една девојка и со неа започнал разговор, а таа му рекла дека има дечко и дека е зафатена.

Во моментот кога се разделувале, пред нив запрел џип од кој излегува маж кој го повикува Коби да влезе, бидејќи „авионот полетува за 20 минути“.

Односот на девојката кон него целосно се менува. Погледнете…