Птиците кружеле предупредувајќи ја да излезе – не го препознала предупредувањето и за малку ќе загинела

Птиците кружеле предупредувајќи ја да излезе – не го препознала предупредувањето и за малку ќе загинела!

Птиците се вознемириле бидејќи нешто насетиле, па кружеле над жената.

Само неколку моменти подоцна се случило нешто неверојатно. Погледнете за што се работи!

Погледнете и споделете со пријателите: