Путин пуштил солзи кога видел како изнесуваат руски борци во ковчези (Видео)

Секоја година во ноември се одбележува денот на вработените во Министерството за внатрешни работи. Секоја година се одбележува свечано.

Русите на тој ден се сеќаваат на оние кои како припадници на безбедносните сили го дале животот за татковината.

Видеото кое ви го донесуваме ја прикажува свечаната академија одржана по повод тој ден пред 4 години. Ова видео, иако снимено уште 2014, повторно е актуелно на Јутјуб.

Можеби затоа што на него се појавува претседателот на Русија Владимир Путин кој е снимен во првиот ред.

Путин е човек кој ретко покажува емоции во јавноста.

Сепак тој заплакал кога се појавиле слики од руски паднати борци и снимки како ги изнесуваат од ковчези…