Путин се изненади како никогаш во животот: Додека со авион ја напушташе Сирија забележа нешто многу чудно (Видео)

Откако објави среќна вест за руските војници во Сирија, дека конечно се враќаат дома, Владимир Путин со авион се упати кон Египет.

Но, снимката од авионот, која ја објави една руска телевизија, открива како Путин се изненадил за време на летот.

На таа снимка се гледа како Владимир гледа низ прозор од својот претседателски авион, а малку се изненадил кога забележал воени авиони.

Два ловци го испратиле Путин кој го продолжил патувањето кон Египет…