Разбеснет овен се залетал со роговите да удри елен кој пасел во шума. Тоа му била најголемата грешка во животот! (Видео)

Разбеснет овен се залетал со роговите да удри елен кој пасел во шума. Тоа му била најголемата грешка во животот! (Видео)

Следното видео прикажува урнебесна сцена кога еден одлучен овен напаѓа елен, но истиот момент добива лекција која никогаш нема да ја заборави.

Целата сцена се одиграла на ранчот „Тиера Де Диос“ во Тексас, а на наша среќа еден човек со камера го забележал целиот настан.

Погледнете што се случило…