Решете се од болките во грбот за 60 секунди – еве како!

Премногу време поминато во седечка положба или нередовна физичка активност, можат да предизвикаат болки во грбот.

Болките, посебно во долниот дел од грбот, така стануваат секојдневна појава со која се борат сè повеќе луѓе.

Болките се јавуваат поради криво држење и оптоварување на долниот дел од кичмата, но и поради грч во телото предизвикан од стрес и замор.

Еве како да се решите од болките во грбот за 60 секунди – погледнете во видеото…