Родителите занемеле кога го забележале ова покрај нивното бебе (Видео)

Лаура Хеј и нејзиниот сопруг Дин Иванс, додека го гледале својот 18-месечен син, забележале нешто необично.

Имено, додека родителите од дневната соба го набљудувале бебето како спие, се преплашиле кога во еден момент забележале нешто необично покрај нивното бебе.

На камера изгледало како уште едно бебе лежи покрај малиот Себастијан во креветот. Таткото брзо претрчал во собата на бебето, во надеж дека ќе пронајде некоја играчка на тоа место, но во креветчето бил само малиот Себастијан.

Она што ги зачудило било што на камерата се уште постоела непознатата сенка.