Сакал да украде знак од скапоцен автомобил. Не очекувал дека ќе му се случи ова

Ролс Ројс е еден од најпознатите и најлуксузни автомобили на светот. За жал, само оние најбогатите можат да си дозволат да возат еден таков автомобил.

Токму поради тоа, не чуди фактот што многу крадци уживаат да го крадат познатиот симбол наречен „Духот на екстазата“ кој се наоѓа на хаубата на скапоцените Ролс Ројс модели.

Знаејќи дека „Духот на екстазата“ е на удар на многу крадци, луѓето од Ролс Ројс смислиле генијален систем за заштита…