Сакал физички да се пресмета со камионџија на пат, но брзо се покајал (Видео)

Сакал физички да се пресмета со камионџија на пат, но брзо се покајал!

Работата возач на камион не е ни малку лесна. Покрај многуте проблеми со кои се соочуваат, камионџиите некогаш мораат да се справат и со несовесни возачи.

А како реагирал во една таква ситуација еден руски камионџија, погледнете во видеото во продолжение…

Сакал физички да се пресмета со камионџија на пат, но брзо се покајал (Видео)