Сакала да сними како бебето мрда во нејзиниот стомак, но ова не го очекувала (Видео)

Секоја мајка ужива кога детето мрда во нејзиниот стомак, бидејќи тоа е знак дека детето е здраво и се е во ред со него…

Некогаш бебињата се силни и немирни, па може да се забележи на стомакот на мајката.

Но, ретко се гледа вакво нешто… Кога оваа мајка почувствувала дека детето се придвижува, инстиктивно го извадила мобилниот телефон и почнала да снима, но ова не го очекувала.

Погледнете…