Сакале да ја затворат дупката, но се случило нешто ЗАСТРАШУВАЧКО

Баш кога ќе помислите дека сте виделе сè, се појавува видео како ова! Следната снимка доаѓа од Саудиска Арабија, а прикажува како работници затвораат дупка во земјата.

Како што може да се види, работниците се обидувале со багери земја и песок да ја затрупаат дупката, но тоа не им успевало бидејќи почнале да се случуваат чудни работи!

Погледнете го видеото: