Само 20% од луѓето можат да го решат ова: ГЕНИЈАЛЦИ, АЈДЕ ДА ВЕ ВИДИМЕ!

Обидете се да ја решите оваа загатка најбргу што можете. Наводно само 20% од луѓето можат да го решат ова.

Поради фактот што малкумина успеваат да ја решат од прва на интернет понудени се повеќе одговори, а загатката стана вирална.

Пробајте и вие да ја решите оваа загатка, а резултатот напишете го во коментари на Фејсбук.