Само 3% од луѓето можат да ја решат оваа загатка, дали сте меѓу нив?

Математичките загатки од секогаш биле предизвик за сите. Велат дека оваа задача можат да ја решат само 3% од луѓето за помалку од 30 секунди!

Дали сте меѓу нив? Кое чкорче треба да го поместите за да го добиете точното решение? Одговорите напишете ги во коментари.