Само што излегол од своето скапоцено BMW, го нападнале маскирани луѓе со метални шипки. На 0:15 сите почнале да бегаат!

Само што излегол од своето скапоцено BMW, го нападнале маскирани луѓе со метални шипки. На 0:15 сите почнале да бегаат!

43-годишниот сопственик на автомобилот ја довел својата 10-годишна ќерка на приватни часови, кога бил нападнат од двајца маскирани разбојници вооружени со метални шипки.

Видеото прикажува како крадците го удираат човекот со шипки по глава, додека се обидуваат да му ги земат клучевите од неговото скапоцено BMW.

Меѓутоа, за среќа, човекот некако дошол до својот автомобил и извадил пиштол, по што разбојниците се разбегале.

Погледнете го видеото: