Само ставете го ова во еден дел од куќата и ќе привлечете многу пари во вашиот дом

Секако, за да имате многу пари треба и да работите, да се трудите и да напредувате…

Според Фенг Шуи потребно е да имате ред во домот и не треба да ги затрупувате аглите и да собирате непотребни работи. Треба да направите место за нови и убави работи во вашиот живот.

Со овој трик ќе привлечете пари во домот, а со тоа и позитивна енергија!

Потребни ви се: – две раце ориз – 2 стаклени шишиња кои ќе ги затворите – 6 зрна бибер

Многу е едноставно, само ставете ги овие состојки во стаклени садови кои ќе ги распоредите низ домот, а оризот менувајте го на неколку дена.